“Wij zijn Caravanhuisje.NL, begonnen uit eigen behoefte en uitgegroeid tot een serieuze onderneming met mooie projecten. Met trots kijken wij dagelijks terug op wat we hebben mogen realiseren in de afgelopen jaren en zijn wij gebleven bij de waarden waar we veel aan hechten.”

Contact
We zijn u graag van dienst bij het realiseren van uw droom vakantiehuisje, schuur, garage, werkruimte of caravanhuisje. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 085-1301780.

Caravanhuisje.NL BV gegevens:
Post adres GEEN BEZOEK ADRES
Goudseweg 95, 2821BE Stolwijk
Telefoon 085-1301780
Email info@caravanhuisje.nl
K.v.K. 77269454
BTW.Nr. NL860954481B01

Contactformulier

Helaas ook wat formele zaken

Disclaimer website

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 

Gebruik van de website www.caravanhuisje.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Caravanhuisje.NL zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Caravanhuisje.NL garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Caravanhuisje.NL wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van Caravanhuisje.NL staat informatie van derden of verwijzingen hiernaar, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de website of websites van derden. Het gebruik is voor eigen risico. Alle op de website van Caravanhuisje.NL getoonde producten, inclusief prijzen, zijn informatief, waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Enkel een door Caravanhuisje.NL aangeboden offerte is correct, deze offerte zal door Caravanhuisje.NL op aanvraag worden aangeboden via email of per post. Op de producten en diensten van Caravanhuisje.NL zijn de aanbiedings- en leveringsvoorwaarden van toepassing, voor inzage kunnen deze schriftelijk, of per email, worden opgevraagd.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Caravanhuisje.NL. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Caravanhuisje.NL. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, prijzen of product omschrijvingen te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van Caravanhuisje.NL.

Informatie aanvragen en privacy

Wanneer u via onze website een bericht naar ons stuurt worden uw email adres en technische gegevens naar ons gestuurd. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel, meer hierover leest u in onze privacy policy.

Meer weten?

Voor informatie neem gerust contact op via onderstaand formulier! Of bellen kan ook 085-1301780

sanitair

Badkamer - model 1

Eenvoud – De eenvoudige badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel in een mooie compacte opstelling. We leveren deze in een budget en basis versie, de budget versie kost € 1.600,00 inclusief BTW!

Van toepassing op:

 • Caravanhuisjes
 • Recreatiehuisjes
 • Kantoor
 • Boothuis
Badkamer - model 2

Compleet – Een complete opstelling zonder dat deze badkamer veel ruimte vraagt en hierdoor eenvoudig geïntegreerd kan worden. De toegang kan desgewenst ook aangepast worden aan de situatie!

Van toepassing op:

 • Caravanhuisjes
 • Recreatiehuisjes
 • Kantoor
 • Boothuis
Badkamer - model 3

Luxe – Deze badkamer is een volwaardige opstelling inclusief verwarming en een meer als luxe uitstraling. De omvang maakt dat je hierin prettig kunt bewegen!

Van toepassing op:

 • Caravanhuisjes 
 • Recreatiehuisjes
 • Kantoor
 • Boothuis

Productlijn opties

Luifels

Bij nagenoeg ieder product is het mogelijk een luifel te plaatsen, een luifel is een mooie optie die ervoor zorgt dat je onder alle weersomstandigheden droog kunt binnen stappen. Bij sommige producten is een grote luifel een mooie uitbreiding voor bijvoorbeeld het plaatsen van een lounge-set of buitenkachel

Van toepassing op:

 • Recreatiehuisjes
 • Garage
 • Schuur
 • Kantoor
 • Boothuis
Houtafwerking

Standaard worden de producten die voorzien zijn van hout voorzien van hardhout, optioneel is het mogelijk om te kiezen voor Merantie. Meranti heeft een mooie uitstraling, en is duurzaam!

Van toepassing op:

 • Caravanhuisjes
 • Verandahuisjes
 • Recreatiehuisjes
 • Modellen met Luifel
Kleuren

Onze producten zijn in diverse kleuren leverbaar! Dit afhankelijk van onze voorraad of de hoeveelheid 2m die benodigd is voor het object. Informeer naar de mogelijkheden! 

Van toepassing op:

 • Alle modellen